Broj komentara: 120 Age: 20 Location: smogcity Registration date: 2007-09-20
Naslov komentara: serije koje volite 25.09.07 10:40
dr house *drool* csi lv i miami (new york sux) grey's anatomy monk supernatural eureka boston legal oz star trek monty python's flying circus (broji li se ovo kao serija? ) ncis dead like me two and a half men the simpsons south park allo allo black adder mucke
ko sto vidite,puno gledam televiziju
_________________ "Read less,more tv!" Dr. Gregory House
pa ipak,moje omiljeno ubistvo je kad ubije ono dvoje radnika u podrumima,ali to nisam mogla naći
_________________ Hey what's the matter with you, what are you trying to do, I'm wrecking my brain I'll never get it. Did i ever hurt you in any way? if I did then hear my apology: FUCK YOU!
Broj komentara: 120 Age: 20 Location: smogcity Registration date: 2007-09-20
Naslov komentara: Re: serije koje volite 10.10.07 11:36
isuse sta vi gledate HOUSE JE ZAKON!!! nema bolje serije! u nedjelju je krenula treca sezona na hrtu pa se ukljucite da vidite kako je cojk predobar hocu njegove ociiiii
_________________ "Read less,more tv!" Dr. Gregory House
Naslov komentara: Re: serije koje volite 19.10.07 20:25
YellowEagle (citat):
isuse sta vi gledate HOUSE JE ZAKON!!! nema bolje serije! u nedjelju je krenula treca sezona na hrtu pa se ukljucite da vidite kako je cojk predobar hocu njegove ociiiii
možda,ali meni taj Peter Gabriel na toj dole slici ima jako jebozovne oči
_________________ Hey what's the matter with you, what are you trying to do, I'm wrecking my brain I'll never get it. Did i ever hurt you in any way? if I did then hear my apology: FUCK YOU!